Despre adevar si convingeri

Indiferent de ceea ce mintea percepe, presupune si crede ca este adevarat… subconstientul va accepta si va pune in practica, materializand situatii si evenimente in planul fizic al vietii noastre…., prin puterea emotiile care ne coordoneaza si definesc gandurile si alegerile.

.

Credinta in valori pozitive, noroc, inspiratie divina, in alegeri si actiuni potrivite ce servesc toate binecuvantarile vietii noastre… este o alegere. Ea va fi determinata mereu de nivelul intelegerii efectelor emotiilor si a manifestarii inteligentei noastre spirituale… Fara aceasta inteligenta a spiritului vom fi incapabili sa ne coordonam gandurile si mintea…si vom traii mediocritatea unei vieti pline de temeri, nemultumiri, frustrari, si indoieli… Aceste stari, manifestate necontrolat, ne vor coplesi gandurile si viata, prn stari mentale lipsitete de entuziasm, fericire, bucurii si iubire.

Alegerile ne apartin… asa cum si consecintele renuntarii de a alege… Noi suntem conducatorii propriului suflet si suntem stapanii propriei soarte. A crede in propria capacitate de a alege…inseamna sa acceptam si consecintele alegerilor pe care le luam…fara a invinuii situatii sau terte persoane. Noi desidem de fiecare data atunci cand renuntam…sau avem curajul sa luam decizii curajoase menite sa ne elibereze spiritul de dominatia programelor mentale si a unor convingeri limitative. Noi decidem: -sa alegem viata! -sa alegem dragostea! -sa alegem sanatatea! -sa alegem sa fim fericiti!…sau sa renuntam la toate astea!

No Comments

Titlu formular de comentariu

Copyright © KAS 2013