Ganduri despre iubire

Iubirea este energia fiintei tale… Ea nu ştie nimic despre trecutul tau si nimic despre viitor. Iubirea cunoaşte numai prezentul, caci inima ta nu are nici o noţiune despre timp. Doar iubeste fara sa gandeasca  daca esti iubit/a…, daruieste doar iubirea ta si astfel vei crea un gol in inima ta, pe care Universul se va grabi sa-l umple mereu si mereu, cu energie de calitate, superioara celei pe care o daruiesti.

.

Iubeste depersonalizat, caci doar astfel o vei putea trece dincolo de un chipuri sau de o asteptare, de un aspect vremelnic sau de o culoare…sau dincolo de aparente…, iubirea ta doar asteapta sa se infiripeze eliberata din colivia aurita a mintii tale… pentru a renaste de fiecare data cand o daruiesti… pentru a intalni un suflet nevinovat…sau unul ce e bolnav dar inca e fertil.

Iubirea doar este si se manifesta in sufletul celor care daruiesc…la fel cum se infiripeaza in sufletul celor ce stiu sa o primeas si apoi o pretuiesc, daruind-o la randul lor… ca pe un dar minunat.

Iubirea este precum  esti in inima ta, atunci cand ii iubesti pe toti… chiar si pe cei ce crezi ca nu merita iubirea ta, pe cei care nu sunt de acord cu tine,  pe cei ce uneori te injura, pe cei ce uneori din neglijenta sau nepasare te ranesc, pe cei ce din neintelegere te privesc cu invidie.  Iubeste-i, caci tu deja cunosti puterea iubirii ce in suflet o porti… si ai dobandit puterea in inima, s-o daruiesti… si sa-i ajuti pe cei ce poate-s rataciti…, printr-un zambet cald ce-i fara de prejudecati, menit doar sa-i molipseasca si pe cei deznadajduiti sau pe ce-i ce nu-si inteleg teama din suflet…si nu stiu ca prin credinta si iubire, o pot elimina.

Iubeste tot ce  prin gandurile tale atingi, iubeste ceea ce te  inconjoara: fie un copac sau firul ierbii…, frumusetea unui fluture in zbor sau o pasare ce albastrul cerului brazdeaza, un om ce-ti pare antipatic…, iubeste evenimetele frumoase din viata ta… dar si pe cele triste…  toate-ti apartin printr-un neinteles destin, caci liberul arbitru iti da mereu prilej ca sa alegi…  Iubeste Totul, asa cum te inconjoara si fii una cu Intregul de care apartii… chiar si de uneori, ti-e greu sa intelegi.

Doar iubeste, fara teama si fara sa-ti pese de ceea ce primesti… si astfel elibereaza-ti inima si sufletul de adevarurile tale… si de judecati. De vei proceda astfel, vei sti ca-ti oferi cel mai frumos dar din viata… si prin tine, iubirea iti renaste, de cate ori vei sti sa o oferi celor carora inveti sa le zambesti… si prin caldura iubirii tale vei sti sa-i imbratisezi. Astfel, tot ceea ce atingi cu inima ta, va renaste si va deveni parte a ta si parte a  minunatul tau Univers, pe care-l cladesti

Autor: Sandor Kasza

1 comment

  • sorina 13/01/2014

    Felicitari pentru blog !
    Frumos si interesant, voi mai veni in vizita!

    Buton raspuns

Titlu formular de comentariu

Copyright © KAS 2013